paidospaidos
 • Catalunya
 • Ciutat d'Alba
 • Collserola
 • Ferran i Clua
 • Gerbert d'Orlhac
 • Joan Maragall
 • La Floresta
 • La Mirada
 • Pi d'en Xandri
 • Pins del Vallès
 • Pla i Farreras
 • Pureza de María
L'Olivera L'Olivera

Les colònies són un espai idoni per la convivència, l’autonomia i la generació de vincles emocionals entre el grup de nens/es i també amb els seus monitors/es. Des de Paidos volem apostar per un model de colònies de qualitat a un preu més accessible possible.

Informació Colònies Estiu 2020.pdf

Image title

WEB D'INSCRIPCIONS: http://paidos.estiu.fundesplai.org/ (pestanya "Colònies")

El grup de monitors i monitores que està al càrrec dels infants tindrà estabilitat al llarg de totes les colònies, garantint així els referents pels nens i nenes durant l’estada. Aquests monitors i monitores, que disposen de la titulació pertinent, són els encarregats i encarregades de programar totes les activitats setmanals. Tanmateix, molts d’ells i elles són treballadors/es habituals de Paidos durant el curs a l’escola.

A les Colònies de Multientitats Esportives, es crearà un equip pluridisciplinari que pertanyi a cadascuna de les entitats esportives organitzadores, prioritzant aquells/es que tinguin més coneixement del marc escolar. La direcció de les colònies anirà a càrrec d’una persona de Paidos.

En els nostres casals d'estiu complim la normativa que marca la Generalitat, decret 267/2016, de 5 de juliol, que, entre d'altres, estableix la ràtio establerta durant el casal.

Del 2 de al 23 de desembre. Per tal de reservar les vostres places s'haurà de fer un primer pagament de 40 € que es descomptarà de la totalitat. La resta de la totalitat es facturarà en dos pagaments del 50% en els mesos de maig i juliol. Les places seran limitades, per ordre d'arribada.

Les places restants es tornaran a obrir juntament amb les inscripcions de casals d'estiu a partir del dia 13 de març fins a exhaurir la disponibilitat d'aquestes.

Places limitades, inscripció per ordre d’arribada.

Com tramitar la inscripció?

Web d'inscripció: https://paidos.estiu.fundesplai.org/ (pestanya "Colònies")

Un cop allà podreu veure l’oferta de colònies i fer cerca per edats i/o dates.

A continuació marqueu les setmanes que voleu realitzar colònies. Indiqueu el nombre de nens que voleu inscriure a aquell torn/s i cliqueu “Començar la inscripció”.

Pas 1 de 4. Empleneu els camps amb les dades del nen i del pare/mare.

Pas 2 de 4. Sortiran les dades de la persona que fa la inscripció, que corresponen als del pare/mare del primer pas. Escriviu, si s’escau, si hi ha algun tipus d’observació i l’escola on acudeix el nen/a.

Pas 3 de 4. Indiqueu si voleu demanar beca: Fundesplai ofereix ajuts econòmics a famílies afectades per l’atur.

Pas 4 de 4. Realitzeu el primer pagament amb targeta bancària.

Els següents pagaments es faran per domiciliació bancària. Per tant heu d’emplenar el número de compte corrent. En cas de ser client habitual de Paidos, podeu deixar en blanca la casella on es sol·licita el número de compte. Cliqueu “Confirmar”. Rebreu un correu amb la contrasenya per accedir a la intranet.

 • Si heu demanat beca, rebreu un correu amb la contrasenya per accedir a la intranet, on podreu consultar l’estat de les inscripcions, modificar-les, i sol·licitar la beca.

Programa d'autofinançament: la Rifa de l'Estiu

Amb la Rifa de l'Estiu els vostres fills i filles tenen la possibilitat de finançar el 100% del cost total de la seva activitat, mitjançant la venda de números.

La participació al programa és gratuïta i està oberta a tothom, sense cap limitació.

Més informació: https://estiu.fundesplai.org/pagines/campanya-d-autofinancament

Programa de beques

Des de Fundesplai s’ofereixen ajuts econòmic a famílies afectades per l’atur. L’import d'una beca pot oscil·lar entre el 25% i el 75% del cost de l'activitat. L'atribució d'una beca està subjecta a l'aprovació de la sol·licitud per part de Fundesplai. Més informació: https://estiu.fundesplai.org/pagines/campanya-de-beques

Normativa econòmica

 • En el moment de la inscripció caldrà abonar 40€ en concepte de reserva de plaça que es descomptarà de la totalitat, sinó aquesta no serà vàlida.

 • La resta de l'import es facturarà en dos pagaments del 50% en els mesos de maig i juliol.

 • En cas de tenir algun deute econòmic d’algun dels serveis que Paidos ofereix al centre, no es podrà dur a terme la inscripció.

Descomptes

Us informem que s’aplicarà un descompte del 10% del preu total si la inscripció inclou:

 • Inscripció a 4 o més torns del total dels casals (18 o més dies de casals).

 • A partir de 2n germà/na inscrit/a en el mateix torn. Per tal que aquest descompte es faci efectiu caldrà finalitzar les inscripcions de tots els infants de la família i s'aplicarà en el segon pagament.

Nota: 

 • Aquests descomptes s'aplicaran en els següents pagaments i no són acumulables.

 • El descompte només s'aplicarà fins al dia 17 de maig. Les inscripcions que arribin a partir del dia 18 de maig no tindran dret a descompte.

Cancel·lació de la inscripció

 • Un cop feta la inscripció i en cas de baixa durant el període d’inscripcions, només es retornarà el 20% del primer pagament.

 • Quan finalitzi el període d’inscripcions, es retornarà el 70% l’import total quan la baixa sigui per malaltia si es presenta l’informe mèdic (amb l’absència d’un torn sencer per procedir a la devolució econòmica).

Els Porxos és una casa amb molt d’encant, versàtil i còmoda. Està ubicada en una gran finca de prats i boscos al bell mig del paratge natural de Les Guilleries, i a la riba del Pantà de Sau. La casa és totalment accessible per a persones amb mobilitat reduïda i compta amb un itinerari adaptat de descoberta del bosc i la natura. A més, és una casa sostenible amb la Certificació BIOSPHERE. Un indret ideal per desconnectar de la rutina, gaudir de les vistes impressionants a les cingleres, fer excursions i mil descobertes! És un espai idoni per la convivència, l’autonomia i la generacióde vincles emocionals entre el grup d'infants i també ambels seus monitors i monitores.

P5 i 1r

DOS TORNS DE 2 NITS PER 20 INFANTS

 • De dimarts 30 de juny a dijous 2 de juliol

Per 131,60€ inclou tornada en autocar

 • De dijous 2 a dissabte 4 de juliol

Per 122,60€ recollida al complex de Sau

2n a 6è

UN TORN DE 4 NITS PER 50 INFANTS

 • De dimarts 30 de juny a dissabte 4 de juliol

Per 248,90€ recollida al complex de Sau

Web d'inscripció:

La casa de colònies Les Mines d'Osor, es troba al vell mig de les Guilleres. Situada en una antiga colònia minera i envoltada de bosc de riera i castanyers. Inclosa a l'Inventari de Patrimoni arquitectònic de Catalunya. On al 2007 hi havia un cens de 7 habitants. Un fantàstic indret on gaudir de la natura, crear vincles entre els infants i amb els monitors i monitores.

P5 i 1r

DOS TORNS DE 2 i 3 NITS PER 15 INFANTS

 • De dilluns 6 a dimecres 8 de juliol (2 nits)

Per 131,60€ inclou tornada en autocar

 • De dimecres 8 a dissabte 11 de juliol (3 nits)

Per 176,50€ recollida a les Mines d'Osor

2n a 6è

UN TORN DE 5 NITS PER 35 INFANTS

 • De dilluns 6 a dissabte 11 de juliol

Per 268,30€ recollida a les Mines d'Osor

Web d'inscripció:

Aquest any, encetem una nova proposta de COLÔNIES MULTIENTITATS ESPORTIVES, amb la col·laboració de 6 entitats esportives municipals donant forma aquesta proposta. Cal posar l’accent en el caràcter multientitats de les activitats, no tan sols volem organitzar una activitat multiesportiva, sinó informar i donar a conèixer als infants participants quines són les entitats que hi ha al darrere d’aquesta activitat esportiva. Així, en el guió de cadascuna de les propostes es podran veure com es generen activitats no per tan sols practicar diferents esports, sinó per conèixer les entitats de referència d’aquests esports en l’àmbit municipal.

Durant sis dies es practicaran, de manera rotatòria i en horari de matí i tarda, les Activitats esportives d’handbol, karate, bàsquet i voleibol. Un dels dies es destinarà a fer ruta de BTT. A les nits s’organitzaran activitats de lleure. L’últim dia, dissabte, estarà destinat a les famílies que pujaran a recollir als seus fills/es, i que participaran en una matinal d’activitats esportiva conjunta entre pares/mares, fills i filles, així com en un dinar col·lectiu.

2n i 3r

UN TORN DE 5 NITS PER 25 INFANTS

 • De dilluns 13 a dissabte 18 de juliol

Recollida a la casa del Company

Per 309€

4t a 6è

UN TORN DE 5 NITS PER 25 INFANTS

 • De dilluns 13 a dissabte 18 de juliol

Recollida a la casa del Company

Per 309€

Web d'inscripció:

2n i 3r: https://paidos.estiu.fundesplai.org/activitats/18f36258-51b6-443f-94b1-c9fa555b55ba

4t a 6è: https://paidos.estiu.fundesplai.org/activitats/ccfab50f-f207-4770-a538-0fe7854f9e46

La Cinglera és una casa espaiosa i pràctica, amb unes vistes espectaculars a les cingleres de Tavertet i el Pantà de Sau. Ubicada en una gran finca de prats i boscos al bell mig del paratge natural de Les Guilleries, i a la riba del pantà. Totalment accessible per a persones amb mobilitat reduïda, als entorns hi ha un itinerari adaptat de descoberta del bosc i la natura. A més a més, és una casa de colònies sostenible amb Certificació BIOSPHERE. Perfecte per gaudir de tots els colors de la natura, per desconnectar, per fer excursions, equilibris al parc d’aventura, explorar el bosc,…! És un espai idoni per la convivència, l’autonomia i la generació de vincles emocionals entre el grup d'infants i també amb els seus monitors i monitores.

P5 i 1r

DOS TORNS DE 2 I 3 NITS PER 20 INFANTS

 • De dilluns 13 a dimecres 15 de juliol (2 nits)

Tornada en autocar

Per 131,60€

 • De dimecres 15 a dissabte 18 de juliol (3 nits)

Recollida a la casa de la Cinglera

Per 176,50€

Web d'inscripció: https://paidos.estiu.fundesplai.org/activitats/cb5d6a91-8fab-4216-82c7-07ec68196647

La Traüna és una masia de muntanya enmig del bosc d’alzines, roures, faigs i castanyers centenaris del vessant sud del Turó de l’home. És un indret de natura exuberant on s’hi respira calma i silenci. Natura en estat pur. La Traüna compta amb diverses mesures de sostenibilitat i ha obtingut la Certificació BIOSPHERE. Un paisatge magnífic per descobrir el Montseny, fer excursions, tallers de natura i molt més!

P5 i 1r

DOS TORNS DE 2 i 3 NITS PER 15 INFANTS

 • De dilluns 20 a dimecres 22 de juliol (2 nits)

Per 131,60€ inclou tornada enautocar

 • De dimecres 22 a dissabte 25 de juliol (3 nits)

Per 176,50€ recollida a la casa de la Traüna

2n a 6è

UN TORN DE 5 NITS PER 35 INFANTS

 • De dilluns 20 a dissabte 25 de juliol

Per 248,80€ recollida a la casa de la Traüna

Web d'inscripció:

P5 i 1r: https://paidos.estiu.fundesplai.org/activitats/56528942-3fb4-403f-9b3d-d4f7e9dfc0c6

2n i 3r: https://paidos.estiu.fundesplai.org/activitats/24abb855-3ee1-429a-9a51-a4e325094a94

4t a 6è: https://paidos.estiu.fundesplai.org/activitats/1e8d0980-b1e2-4adc-b7f7-b32edd588697

Escola L'Olivera

Passeig de la Mare de la Font, 2-10, Sant Cugat del Vallès

Web de l'escola

AMPA/AFA

Web de l'ampa/afa

PAIDOS

Responsables

Menjador: Mariona Donaire

Extraescolars: Joan Beà

Tel. 606 144 967

paidosolivera@fundesplai.org