paidospaidos
 • Catalunya
 • Ciutat d'Alba
 • Collserola
 • Gerbert d'Orlhac
 • L'Olivera
 • La Floresta
 • La Mirada
 • Pi d'en Xandri
 • Pins del Vallès
 • Pla i Farreras
 • Pureza de María
 • Santa Isabel
Joan Maragall Joan Maragall

Nadal al Carrer: Divendres 28 de desembre, Ballada dels Sants Innocents

Categoria: Dansa / 11 de desembre 2018

Com cada any, el pròxim divendres 28 de desembre des de l’Esbart de Sant Cugat us conviden a celebrar el Nadal amb una petita cercavila tot ballant pels carrers de Sant Cugat i penjant les tradicionals llufes del dia dels Innocents.

Enguany tornarà a haver-hi música en directe gràcies a l'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat, que ens tornarà aacompanyar amb la música en directe dels seus alumnes per tot el recorregut i que tocarà la música de les danses que els nens i nenes d’Andança ballaran a les places.

Aquesta actuació reuneix molts infants d’ambdues escoles i moltes persones que els segueixen pels carrers, de manera que us demanem molta col·laboració a l’hora d’obrir pas a la cercavila pels carrers i de fer un bon espai per a músics i balladors a les places. És important que els músics puguin tenir espai tant a la cercavila com a les places per tocar còmodament, així com també és molt important que les famílies no intervinguin a la cercavila i que tots els grups de nens i nenes d’Andança puguin caminar sense interrupcions.

Un cop acabada la ballada a la pl. Magí Bartralot, podreu recollir els vostres fills i filles, però és importantíssim que li feu saber al mestre o la mestra d’Andança que marxeu.

Informacions importants

Dia de la ballada: Divendres 28 de desembre de 2018

Grups d’Andança que hi participen: Grups de P5, 1r i 2n de l’Esbart i grups de P5-2n de les escoles Gerbert d’Orlhac, Ciutat d’Alba, Joan Maragall, Santa Isabel, Pins del Vallès, La Mirada, Collserola i Pi d’en Xandri.

Lloc de trobada: Casa de Cultura (C/Castellví, 8. Jardins del Monestir)

Hora de trobada: 11h (vestits amb el vestuari d’Andança)

Lloc de ballada: Cercavila pels carrers del centre de Sant Cugat (Atenció: com dijous hi ha el mercat setmanal, el recorregut de la cercavila d’enguany serà diferent del d’anys anteriors)

Hora d’inici de ballada: 12h (la durada serà aproximadament d’una hora)

Durant l’estona en què els nens i les nenes estaran a la Casa de Cultura practicant amb els músics, l’Esbart oferirà un petit esmorzar per a pares i mares a l’exterior de l’edifici. Si voleu col·laborar en l’organització d’aquest esmorzar, us demanem que us poseu en contacte amb la Junta de l’Esbart a través d’aquest correu: junta@esbartsantcugat.cat

Vestuari

Com ja sabeu, hi ha un vestuari d'Andança que els nens i nenes han de portar a les ballades:

 • Nens: Pantaló negre, samarreta d’Andança i sabatilles negres tipus xines

 • Nenes: Faldilla de color d’Andança, samarreta d’Andança i sabatilles negres tipus xines

*Tant els nens com les nenes poden portar, sota de la samarreta d’Andança, una samarreta de màniga llarga de color blanc, i les nenes mitges blanques.

Per a més informació, podeu consultar la pàgina web de l’Esbart, o posar-vos en contacte amb la coordinació de Paidos del vostre centre.

Us demanem, si us plau, que confirmeu l’assistència de la ballada als tècnics/ques dels vostres fills i filles o a través d’un correu electrònic a la coordinació de Paidos.

No us ho perdeu!


Escola Joan Maragall

Passeig de la Creu, 1-5 08173 Sant Cugat del Vallès

Web de l'escola

AMPA/AFA

Web de l'ampa/afa

PAIDOS

Responsables

Menjador: Martí Nicolau

Extraescolars: Pau Sanuy

Tel. 673 445 091

paidosjoanmaragall@fundesplai.org